Glow up

Fick till sånt sjukt glow härom dagen att jag måste dela med mig av följande tips.

Obs att jag inte är sponsrad på något sätt. Tipsar enbart om produkter jag gillar då jag köpt dem för mina hårt förvärvade pengar och inte vill att ni ska kasta pengar i sjön ?

Ansiktsgodis

Fukt: Water drop + en droppe Cover fx i valfri färg (jag kör på Celestial pga blek AF ¯\_(ツ)_/¯) Blanda, in i fejset. Låt götta sig lite innan:

Färg: valfri foundation av dewig sort, you dew you grrrl, + en droppe go vitaminolja. Jag kör på denna godingen från Kiehl’s. Blanda och in i fejset me’t. Jag föredrar att använda fingrarna när jag ska jobba upp en glowig bas då värmen hjälper med allt möjligt, ex. konsistens och hur foundationen lägger sig på huden. Många dewiga foundations har en tendens att vara lite tunnare i konsistens och om en skulle använda beautublender till dessa blir en av med ca 90% av produkten – OVÄRT! 

Obs att ni verkligen inte behöver känna att ni måste följa mina tips! Gillar ni beautyblendern till er favoritfoundation så kör på! Jag är ingen beautyexpert, jag tipsar bara om sådant jag tycker funkar för mig. Obs Obs Obs att jag aldrig skulle tipsa om farliga grejer även om de hypotetiskt skulle ha funkat för mig. Exempelvis bikarbonat i ansiktet: just don’t! (Nej, jag har aldrig haft bikarbonat i ansiktet pga SKULLE ALDRIG! ?)

Navigerar i beauty-djungeln like ??

Glow och dålig selfie pga försöker se ”approachable” ut. A.k.a. not my strong suit ¯\_(ツ)_/¯

Ha en fortsatt glowig sommar!

Luvan

Ps. Bitch, I might believe

2 svar till “Glow up“

  1. The glooOooOoOoOoOow!!!! Älskar!! Tycker detta ska bli mode istället för ”vit metallisk rand på kinden”-trenden mvh side eye:ar hela instagram…

    1. Nästan hela instagram förtjänar major side eye. Så trött på instagram makeup!?
      Samt tack bby! ?

Lämna ett svar