Fräknar – hack of all hacks

Tadaa! Fakey fake
Detta tips kommer från @nettart på instagram, en av mina favoritmakeupartister, som i sin tur fick tipset från någon frisörpolare… detta börjar låta som en Urban legend. Men hur som, jag kan inte ta åt mig äran för detta fiffiga hack. Credit where credit is due. Go show some love, osv. 

På tal om credit where credit is due kommer hacket från @edenyeru från början
Hack time: L’Oréal magic retouch, tryck ner spraymunstycket halvvägs et voilà: fräknar! Håller helt ok bra, men helt ärligt kommer smink aldrig hålla lika bra som riktiga fräknar ¯\_(ツ)_/¯

Hur jag gjorde: sminkade mig som vanligt först, sprayade på fräknar i två olika färger (”dark blonde” och ”brown”), satte med transparent puder & setting spray. Klart! Over all: nöjd med resultatet. Håller som sagt helt ok. Klart godkänt!


Över och ut! Nu ska jag fortsätta njuta av Brighton beach ?

Luvan 

ps. Bitch, I might believe 

6 svar till “Fräknar – hack of all hacks“

  1. Oh my lord. Detta är så smart?! Måste springa och se om jag kan hitta dessa någonstans i min lille stad. Blir lite för lyrisk. Eheheheh….

    1. Eller hur! Såg hacket för ett tag sedan och kände att ”Omg! Måste testa!”

  2. eeeeh. briljant ju! k

    1. Eller hur! Så smart! 😀

  3. […] Denna look tog några minuter. På sin höjd en kvart. Jag menar det. Fräknarna tog några sekunder och mitt ”Freckle hack” hittar du här. […]

  4. […] Denna look tog några minuter. På sin höjd en kvart. Jag menar det. Fräknarna tog några sekunder och mitt ”Freckle hack” hittar du här. […]

Lämna ett svar