Glad alla hjärtans dag!


Asså, nej. 

Glad Becca-dag! Jag har sett fram emot den fjortonde februari ett bra tag. Varför? Because BECCA! Vem bryr sig om choklad när det finns highlighters? There, I said it. Om jag måste välja mellan choklad och highlighters väljer jag highlighters.


And I did ?

… mamma är tandläkare. Hon uppfostrade mig väl. Med godiset alltså. Sånt du stoppar i munnen. Det som skadar tänderna.

ANSIKTSGODIS THO…

Jag i mina nya highlighters ??

VARFÖR välja dock? Det är som med Star Wars och Star Trek. VARFÖR välja? Katter och hundar. Varför!? Har ni f.ö. märkt att det ca alltid är hundmänniskor och Star wars fans som VÄGRAR erkänna att andra ”lägret” inte är rövmögel? Just saying. Varför hatar du katter? Mördade en katt hela din familj och tvingade dig kolla på? Du måste inte välja. Du är en vuxen, förhoppningsvis mångfacetterad människa. Kräma på all highlighter samtidigt som du äter choklad! Det bästa med att vara vuxen är väl just att få ha all highlighter du vill och äta all choklad du vill? Det är så jag tolkade vuxenboken iaf.

Så verry vuxen.
Hur som, så spenderades dagen, efter maratonswatchning på Sephora, med Malin – a.k.a. ”Skogsrå’t” – på öltullen, där vi åt musslor och drev med entreprenörer. Klockers

För att avrunda detta något spretiga inlägg införskaffade jag alltså liquid highlightern i ”Pearl” och pressed i ”moonstone”. Jag har lustat över dessa två i två(?) år i alla fall och imorgon ska jag sätta dem på prov – och då förhoppningsvis också blända mina kursare. Håll tummarna för sol ?

Hoppas ni fått spendera dagen med era nära och kära. Glöm inte att hylla vänskap också. Vänskap är också kärlek och den är värd fan så mycket mer än den sortens kärlek som hyllas till skyarna på alla hjärtans dag. 

Natt natt, my darlings. Love you long time!

Luvan

Bitch, I might believe

3 svar till “Glad alla hjärtans dag!“

  1. jag älskar HUNDAR och STAR WARS, men tycker katter är orimligt söta också och har inga starka känslor kring Star Trek. Eller, älskar de nya filmerna, dör tråkighets döden av att kolla på den gamla serien. så, kanske ha lite starka känslor kring det? ANYWAY. behöver (inte alls) en ny(/till) highlighter, synd att en inte bor i en stad me sephora..
    skickade i alla fall alla<3dag kort till min best friend och gjorde nachotallrik till min sambo (till mig också såklart..) och sen spenderade vi en HET kväll med att *trumvirvel* köpa FLYGBILJETTER!

    1. Åååh! Låter hur mysigt som helst och vart bär det hän!?
      Ps. Nya Star trek-filmerna är inge vidare 😉 älskar TOS för Spock är för jävla cool

  2. Varför man ogillar katter besvaras med: toxiplasma ghondii dvs hjärnparasiter som försöker döda dig. Må vara förlåtande mot djur. Men hjärnparasiter. Där går faktiskt min gräns.

Kommentarer är stängda.