Fairy Blog-mother

Händer inte jättemycket här på bloggen just nu. Tenta på fredag, knappt sovit på en månad (Hej, insomnia! Been a while), kemi kicking my butt så att säga. Men på tal om kemi;

Den här bloggen hade inte existerat om det inte var för bästa Smulsex. MAJOR shoutout och evig tacksamhet till min fairy blog-mother.

LARPar katt-GIF; en helt vanlig fredag på J.A. pub

Kan tänka mig att de flesta som läser det här redan vet vem hon är men om inte: in på le Smulsex blergg och skratta. Is amazing. Seriöst, evigt tack för hjälp och pepp och skratt! (Om ni inte hängde med på ”på tal om kemi” så råkar denna donna vara kemist – hur coolt?)

Jag återvänder efter tentan – förhoppningsvis vid liv. Annars lovar jag att spilla alla bönor om livet efter detta.

 
PS. Jag vill INTE ha några tips på hur jag kan sova bättre om jag inte specifikt ber om det. Inte ens sömntabletter hjälper – det är alltså inte bara så att jag går och lägger mig sent. Jag vill inte heller veta hur ni sover. Det gör mig bara förbannad. Jag gråter redan på grund av grav sömnbrist. Don’t rub it in my face. Jag vill inte heller ha någon sympati, det är inte därför jag skriver detta. Jag vill bara att folk fattar varför jag inte bryr mig om något och varför jag är kort i tonen. Noll energi.
Sincerely, the sleep deprived bitch

 

… Detta inlägget skulle ju inte bli världens rant om sömnbrist, det skulle bara vara kärlek riktad mot Smulis! Så in på bloggen och överös med kärlek.

 

Luvan
Bitch, I might believe

2 svar till “Fairy Blog-mother“

  1. Så glad att få ha varit med, dels på ett hörn av skapandet av din blogg och även på skapandet av LIVETS GIF!!!!!

    1. Man alltså VERKLIGEN LIVETS GIF!!

Lämna ett svar