MUH – Makeup hoarding

Jag är väldigt förtjust i förkortningen MUH då den inom fysik och matematik (ganska obskyr sådan) står för ”the Mathematical Universe Hypothesis”. Bra bok, läs den (Max Tegmark, ’Our Mathematical Universe’, 2014).

Här i bloggen kommer dessa tre bokstäver stå för något helt annat: makeup hoarding. ? Jag är en hoarder. Fo’ reals. Så istället för att ta tag i detta och bearbeta mitt beteende spädde jag istället på mitt hoarderbeteende med ett paket från beauty bay. Like a real addict. I detta paket låg bl.a. ett ”läder” case med plats för 30(!) borstar. Flås.

PORR!!!

När jag var tonåring hade jag en, EN, borste. Som jag gjorde allt med. Det var en liten ögonskuggsborste som jag på något jävla sätt lyckades blenda med. Magi. We’ve come along way, baby!


Alla mina Devinah cosmetics (det kommer ett helt inlägg om detta märke snart! Aj praaamiss) highlighters på ett ställe. Nästan lika vackert som e^iπ+1=0 *flås*

Highlightersarna (hur FAN säger en bestämd form, plural av ”highlighter”, på svenska!?) har jag haft ett tag men själva paletten de ligger i kom idag. Oh sweet, sweet order! Jag är en ganska stökig person och att organisera saker i min omgivning är inte min starka sida men detta brings me so much joy! FLÅS. All that chaos turned into sweet, sweet order. Mmmm—

 

Nu har jag flåsat färdigt för dag (lol, as if). Måste faktiskt ta tag i kemin. Tenta om en vecka. jävla flumm… saknar fysik.
Det var förresten lite mer kul grejer i paketet som jag skriver om snart. T.ex. Illamasquas ’Hydra veil’ som jag är SÅ taggad på och både hoppas på och förväntar mig underverk från, meeen jag vill testa alla produkter först pga. tänker inte tipsa om saker jag inte vet är bra. För jag tycker om er så jävla mycket. Inte för att jag inte har tid, eller så…

 

Luvan
Bitch, I might believe

2 svar till “MUH – Makeup hoarding“

  1. Hahahah klart du får in Euler!!

    1. … Why of course! ?

Lämna ett svar