Wilkommen, bienvenue, welcome

Heeej, och välkomna!

Detta är min blogg… I know, fuck me, right?
Jag hade en förut men det var dags för nystart. I den här bloggen kommer jag främst diskutera all things BEAUTY och… fysik! För tro det eller ej, trots vad Hollyweird försöker intala dig, så kan folk vara mångfacetterade personer. (Again: fuck me, right!? Mind blown)

Som beauty-intresserad blir en väldigt ofta och snabbt utdömd som ytlig och korkad. För att citera diverse snubbs på sociala medier: ”Hade aldrig kunnat ta dig för Chalmers” :))))) ok. 1, jag parasiterar bara på Chalmers och 2, bryt ner den där kommentaren, analysera och återkom sedan (minimum 500 ord). Bye boy.
Jag är trött på denna väldigt tvådimensionella (platt, giddit? lol) bild av människor. Jag tror på ett minimum av fyra rumsdimensioner. Behovet av denna blogg uppstod och här är den!

Mina två stora passioner i livet, som jag kan sysselsätta mig med på en daglig basis, är smink och fysik. Utöver det har vi resor (dyrt så det händer inte så ofta, men amazing), musik (gammal hårdrockare här, yao) och foto (har inget finurligt att skriva här, foto är kul).

Bakgrundsinfo, because why the hell not:
Luvan (yep, det står i passet), 26, kommer från Växjö men bor i Göteborg sedan fem år.
Pluggar på Göteborgs universitet – Basår just nu (sist på bollen) men ska in på GU fysik efter sommaren.
Växte upp med en stjärnkikare i vardagsrummet som åkte ut på gräsmattan under kalla vinternätter. Satte sina spår. Uppenbarligen. Fick lära mig grunderna i smink av mina kära systrar när jag var… 8? ca. Lekte sedan MUA när polare skulle på disco. Fick betalt i hårspray. #winning

Otroligt fascinerad av astrofysik och partikelfysik. Ju fler dimensioner desto bättre. Fyra räcker inte. Kan vi inte bara enas om det? För att citera kära Smulis: ”String theory equals more dimensions for makeup.” Yaaass!

 

Snygg bloggdesign kommer… sen :))))

Luvan
Bitch, I might believe.

2 svar till “Wilkommen, bienvenue, welcome“

  1. HAHAHAH i vissa fall, typ när det kommer till strängteori och smink, så behövs 10 dimensioner! SÅ kul att du är igång!!! För mig tog det ju som sagt drygt 3 månader från registrering av domän till första inlägget. Du är redan ljusår ahead of me!

    1. Men åh, än en gång: mega-, megatack! (10^12!) för hjälpen! ;*
      Har ju funderat på det ett tag. Får se hur regelbundet detta blir, men ska försöka. Wiiee!

Lämna ett svar